skip to Main Content
Theodorus Pilat | directeur

Theodorus Pilat | directeur

Mijn naam is Theodorus Pilat. Een plek voor goed onderwijs is belangrijk voor elk kind. Een plek waar ze zichzelf mogen zijn. Een plek waar ze veiligheid mogen ervaren. Een verantwoordelijkheid voor ons allemaal. Naast goed onderwijs, mogen wij als school ook vertellen vanuit de Bijbel. Dat is een waardevolle toevoeging voor elk kind. Vanuit Gods liefde mogen we werken en leren.

Marina van der Ploeg | interne begeleider

Marina van der Ploeg | interne begeleider

Ik vind het belangrijk om als school samen met jullie als ouders, vorm te geven aan passend onderwijs voor de kinderen van de Klim-op. 

Mijn basis waaruit ik leef en werk is dat we Gods geliefde kinderen zijn. Vanuit dat startpunt mogen en kunnen we ons ontwikkelen, zodat we steeds meer groeien naar hoe Hij ons bedoeld heeft.  

Derkje van der Helm | leerkracht groep 1/2

Derkje van der Helm | leerkracht groep 1/2

Ik vind het belangrijk om liefde, duidelijkheid en structuur te geven in de groep, daardoor voelt een kind zich veilig. Als een kind zich veilig voelt, kan hij zichzelf zijn en pas echt groeien en bloeien! Jezus is erg belangrijk voor mij, zonder Hem kan ik niets! Ik wil zijn liefde graag uitstralen naar de kinderen, de ouders/verzorgers en naar mijn collega’s. 

Erna Hamming-Sikkema | leerkracht groep 1/2

Erna Hamming-Sikkema | leerkracht groep 1/2

Het is prachtig om te zien wat kinderen nodig hebben en ze daarin te laten groeien in kennis en liefde. Ik vind het ook mooi om ze uit de bijbel te vertellen, zodat ze houvast hebben in het leven en God steeds beter leren kennen. Voor mij is er geen mooier werk dan het begeleiden van jonge mensen. Het is mijn passie om hun ontwikkeling positief te beïnvloeden. 

Ik word er nog steeds enthousiast van. Het is boeiend werk en geen dag is gelijk aan de vorige. 

Marleen Knol | leerkracht groep 1/2

Marleen Knol | leerkracht groep 1/2

Dit jaar mag ik Derkje tijdelijk vervangen als leerkracht van groep 1/2. Ik stel me daarom graag even aan u/jou voor! Ik ben Marleen Knol-Hoving, ik kom uit Leek en ik ben 28 jaar oud. Sinds een paar jaar ben ik getrouwd met Erik-Jan en daarnaast ben ik in 2022 moeder geworden van Noud. Ik mag al een paar jaar voor de klas staan en doe dit met plezier! De verwondering die er bij kinderen kan ontstaan na het leren van iets nieuws maakt mij enthousiast. lk vind het fijn om ze te mogen helpen bij het leren en ontwikkelen van hun eigen vaardigheden en kennis.

Karolien Tiekstra | leerkracht groep 3/4

Karolien Tiekstra | leerkracht groep 3/4

Kinderen leren lezen, rekenen en schrijven, vind ik een prachtige uitdaging in groep 3 en 4. Naast lesgeven ben ik taalcoördinator op de Klim-op. Ik houd me bezig met de kwaliteit van de lessen en maak plannen hoe we de talige vakken het beste vorm kunnen geven. Werken op de Klim-op is erg fijn. We gaan ervoor om de kinderen zo goed mogelijk onderwijs te geven in een fijne en veilige sfeer. 

Rieke Buist-Haaksema | leerkracht groep 3/4

Rieke Buist-Haaksema | leerkracht groep 3/4

Samen met Karolien geef ik les aan groep 3 en 4. Werken in het onderwijs geeft mij energie! 

Het is genieten om de kinderen te zien leren, ontdekken en te samenwerken. Het zoeken naar een goede balans tussen het leren, wat elk kind nodig heeft en samen een fijne groep zijn blijft een uitdaging die ik graag aan ga. Het is fijn om dit werk te mogen doen! 

Josien Norg | leerkracht groep 5/6

Josien Norg | leerkracht groep 5/6

Ik geniet ervan om kinderen iets te leren. De leergierigheid van kinderen inspireert mij in het lesgeven. Daarnaast vind ik het belangrijk om op zoek te gaan naar wat elk kind nodig heeft om te kunnen leren en daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Naast taal, rekenen, spelling en lezen wil ik de leerlingen de liefde van God bijbrengen. God heeft hen allemaal gemaakt, ieder heeft zijn of haar eigen kwaliteiten van God gekregen. Ik vind het fijn dat ik dat de leerlingen mag vertellen.

Lisanne Dorgelo | leerkracht groep 5/6

Lisanne Dorgelo | leerkracht groep 5/6

Mijn naam is Lisanne Dorgelo en ik ben 23 jaar. Dit jaar mag ik mij toevoegen binnen het team van de Klim-op. Ik ben afgestudeerd van de pabo op Hogeschool Viaa. Na 4 jaar lang studeren en stages lopen, ben ik er enorm aan toe om echt aan het werk te gaan. Ik mag de juf worden van groep 5/6. Een leuke leeftijdsgroep waar ik de afgelopen jaren ook ervaring in op heb gedaan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker er op uit te gaan. Stilzitten is er voor mij niet bij! Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en zie er naar uit om met jullie te spreken!

Leonie Jansma-Sikkema | leerkracht groep 7/8

Leonie Jansma-Sikkema | leerkracht groep 7/8

Al vanaf dat ik zelf naar school ging wist ik wat ik wilde worden, namelijk juf.  

Het is fijn om de kinderen iets nieuws te leren, ze te helpen bij hun ontwikkeling en voor een fijne sfeer in de klas te zorgen. God heeft de kinderen allemaal uniek en mooi gemaakt, het is fijn dat ik hen dat ook mag vertellen en van daaruit de kinderen les mag geven.  

Eline de Rooij | leerkracht groep 7/8

Eline de Rooij | leerkracht groep 7/8

Ik vind het erg belangrijk om vanuit ons geloof in God les te geven. In de bovenbouw vind ik het altijd mooi als er tijdens de dagopeningen mooie gesprekken hierover ontstaan. Daar neem ik dan ook graag de tijd voor! Verder vind ik de momenten dat je ziet dat kinderen iets nieuws leren en de “kwartjes vallen” de mooie momenten van dit vak, samen kunnen we hier dan echt van genieten.

Gerda Oudman | onderwijsassistent

Gerda Oudman | onderwijsassistent

Mooi om de kinderen in groep 1 binnen te zien komen en ze zien groeien in de loop van de jaren. Iedere dag geniet ik weer als ik kinderen net even dat extra stukje/uitleg mee mag geven waardoor het werk wel lukt of afkomt. Ook geniet ik erg van de gesprekjes die we hebben. Dat ik ze mag vertellen dat ze uniek zijn, zoals God ze gewild heeft van jongs af aan. Zo ga ik op mijn werkdagen dag met veel plezier en enthousiasme naar school. Met z’n allen groeien we zo op de Klim-op. 

Trijnie Ammeraal-Haveman | administratie en onderwijsassistent

Trijnie Ammeraal-Haveman | administratie en onderwijsassistent

Het is heel leuk om op een school administratief werk te doen, omdat je vaak contact met de leerlingen hebt. Daarnaast ben ik onderwijsassistent. Het is heel mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ieder kind op zijn of haar eigen manier leert. Gelukkig heeft God ons niet allemaal gelijk gemaakt… juist de verschillen maken het leuk en interessant! Ik vind het heel fijn om aan dit groeiproces een bijdrage te mogen leveren.

Back To Top